4.7/5 - (36 امتیاز)

کفش طبی چگونه باید باشد؟ معمولا اکثر افراد کفش های راحتی و دارای قوس با ظاهر ساده را کفش طبی می دانند، در صورتی که اینطور نیست، کفش های طبی در انواع و جنس های مختلفی حتی در برندهای معروف نیز هستند. شما می توانید کفش طبی را بخرید و یا نسبت به مشکلات پا و مچ پای خود سفارش دهید.

اکثر زنان به دلیل پوشیدن به دفعات زیاد کفش های تنگ و نامناسب دچار مشکلات و عارضه های پا می شوند، در واقع می توان گفت در بین زنان، مشکلات پا به این علت، نسبت به مردان شیوع بیشتری را دارد.بهتر است کفش های تنگ یا پاشنه بلند بیش از حد را نپوشید یا تا جایی که ممکن است دفعات استفاده از آنها را کم کنید. این کفش ها باعث افزایش خطر ابتلا به عارضه های پا و درد می شوند، یا ممکن است مشکلات آن را تشدید کنند.

این که انواع کفش طبی کودکان و بزرگسالان کدام اند و چگونه ساخته می شوند، موضوعی است که در این مطلب از سایت کلینیک فراز ،یکی از بهترین مرکز ساخت کفش طبی در تهران قصد صحبت در خصوص آن را داریم؛ بنابراین توصیه می کنیم حتما تا انتها این مطلب همراه ما باشید.

کفش طبی چیست؟

به طور کلی کفش طبی دارای بالا ترین میزان راحتی برای پا می باشد، کفش طبی باید به گونه ای باشد که شما بتوانید با استفاده حمایت آن از پا، حرکتی بدون درد و ناراحتی را داشته باشید.

اکثر افراد می توانند با مراجعه به مراکز فروش کفش، کفش های طبی را خریداری کنند اما در برخی مواقع فرد فقط احساس ناراحتی و درد را ندارد بلکه با شرایطی سخت و دردناک مواجهه می شود، یا مشکلات و ناهنجاری هایی در پا را دارد که نیاز به کفش طبی مخصوص آن عارضه را دارد مانند کفش طبی برای درمان زانو پرانتزی.

در کلینیک فراز کفش های طبی به گونه ای خاص طراحی می شوند تا باعث مکانیزه کردن و پشتیبانی مچ پا باشند، همچنین مکانیک و ساختار پا را نیز پشتیبانی کنند. این کفش ها در انواع مختلفی از قبیل کفش های رسمی با راحتی، کفش های فاقد بند که برای به راحتی پوشیدن و درآوردن طراحی شده، کفش های که برای بعد از عمل مناسب باشند.

بیشتر بدانید: درمان زانو پرانتزی با کفش

می توانید نمونه های کفش های طبی کلینیک ما را ببینید،  ما انواع و جنس های مختلفی از کفش طبی نسبت به مشکلات پا و شرایط شما را می سازیم و حتی شما می توانید از این کفش ها برای درمان کف پای صاف نیز استفاده کنید.

انواع کفش طبی

ساخت کفش طبی

اما کفش های طبی در چه نوعی وجود دارند؟ در ادامه برخی از انواع کفش ها را معرفی کرده ایم.

کفش های با پاشنه قوی

در برخی موارد بیمار به طور مکرر زمین می خورد، در اینجور موارد کفش هایی مناسب این فرد است که بتواند به افزایش تعادل او در مواقع راه رفتن کمک کند، این کفش ها غالبا از نوع سفارشی است که در صورت نیازتان می توانید در کلینیک ما آن را سفارش دهید.

کفش های پهن

در اکثر موارد کاربرد این کفش ها می توان گفت؛ به دلیل تنگ و کوتاه بودن کفش هایی که همیشه افراد مخصوصا زنان می پوشند، فشار زیادی روی انگشتان فرد وارد می شود که حتی می تواند باعث ایجاد پینه پا و تاول شود و این باعث ناراحتی و درد زیاد در فرد می‌شود. در این موارد کفش های پهن گزینه مناسبی خواهد بود.

زبانه ضربه گیر

در صورتی که بیمار دچار پینه شده باشد و می تواند از این نوع کفش ها که پد اضافه تر دارند استفاده کند پد اضافه‌تر در زبانه کفش باعث کاهش میزان زیادی از فشار بر روی پا می شود.

کفش های قوس دار

کف پای صاف یا کف پایی که قوس کمی داشته باشد، می توان برای آن کفش های طبی قوس دار تهیه کرد، این کفش ها باعث کاهش درد و ناراحتی شده و همچنین باعث می شود فرد به ثبات لازم در پیاده روی یا دیگر فعالیت های حرکتی برسد.

جهت دریافت مشاوره رایگان در زمینه ساخت بهترین کفش طبی و یا رزرو نوبت با شماره 09120610766 با ما تماس بگیرید.

روش ساخت کفش های طبی

جراحی صافی کف پا

برای ساخت کفش طبی می توان به شیوه های متفاوتی را به کار برد نسبت به نوع، جنس و شرایط پای بیمار این مراحل و روش ها متفاوت است، همچنین اندازه گیری نیز با روش های مختلفی می توان انجام داد روش هایی مانند اسکنر پا، قالب گیری.

در ادامه به یکی از روش های ساخت کفش طبی در کلینیک فراز اشاره کرده ایم. البته شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های ساخت و یا تعیین نوبت قبلی از خدمات مشاوره کلینیک با تحت نظر بهترین متخصصین، بهره مند شوید.

ارزیابی و اندازه گیری ها

متخصص برای تهیه کفش طبی مخصوص عارضه پای شما باید مراحلی را انجام دهد، در ابتدا بعد از بررسی و ارزیابی بالینی پا و مچ پای شما با توجه به مشکل پا و دلایل ایجاد آن و کسب اطلاعات در مورد سبک زندگی شما، اندازه گیری را شروع می کند. در این مرحله با توجه به نوع عارضه شیوه ی اندازه گیری انتخاب می شود. منظور شیوه های از قبیل اسکنر پا می باشد.

قالب گیری برای ساخت کفش طبی

سپس برای قالب گیری کفش های طبی، نیز یا از پای شما عکس گرفته می شود یا با گچ یا مواد دیگری قالب گیری را انجام می دهد و طرحی از کفش مورد نظر شما را ایجاد می کند.

لست؛ مرحله شبیه سازی پا

شبیه سازی پا
شبیه سازی پا

بعد از آن یک لست را که می توان گفت شبیه سازی شده پای شما است را ایجاد می کند، بعبارتی لست ها همان نسخه هایی از پاهای شما هستند.

برای اینکه لست مشخصات پای شما را دقیقا نشان دهد در هنگام پوشیدن، یک لایه پلاستیکی روی لست می کشند تا کفش شفافی را نشان دهد، در این مرحله نقاط تحت فشار به ضوح دیده می شود و بعد از شناسایی آنها متخصص تغییرات لازم را روی لست اعمال می کند.

پوشیدن کفش آزمایشی

حال در صورتی که لست مناسب بوده باشد کفشی از روی آن ساخته می شود. که شما می توانید با پوشیدن آن متخصص را در جریان مشکل احتمالی بگذارید، اگر مشکلی نبود و رضایت کاملی از آن داشتید، می توانید مدل، نوع و رنگ را با مشورت متخصص تعیین کنید.

انتخاب مدل و رنگ کفش

برای تعیین و انتخاب نوع و مدل کفش طبی شما متخصصین، با در نظر گرفتن شرایط خاص شما، شرایطی چون دیابت یا آرتریت کفش را طراحی کرده و می سازند.

برای مشاهده نمونه کفش های طبی ساخته شده در کلینیک فراز، به پیج اینستاگرام آن سر بزنید!

مزایا استفاده از کفش طبی

مزایا کفش طبی

استفاده از کفش طبی مزایای زیادی دارد، البته کفش های طبی می تواند برای همه گروه های سنی مناسب باشد، اما کسانی که دچار دردهای پا هستند و از عارضه های پا و مشکلات مچ پا رنج می برند، پوشیدن این کفش ها برای آنها ضروری است. مخصوصا اگر در کنار آن اقدام به ساخت کفی طبی نیز کنید قطعا نتایج مثبت بسیاری به دست خواهید آورد.

در اینجا به برخی از مزایا اشاره کرده ایم:

  • پایداری عالی
  • کاهش درد پا
  • سهولت راه رفتن
  • کفی های سبک با طراحی ملایم
  • تحرک بهتر
  • بالشتک عالی
  • گردش خون مناسب
  • فرصتی برای بهبود یا ترمیم عارضه های پا

فرقی نمی کند شما بخواهید کفش های طبی مارک خریداری کنید یا کفش تجویزی و ساخت متخصص خود را بپوشید در هر صورت شما به فکر ویژگی های آن هستید. در واقع ویژگی های یک کفش طبی است که آنها را از کفش های روزانه جدا می کند. از جمله این ویژگی ها عبارتند از:

  • کفی میانی و رویی عالی و غیر قابل چرخش؛ بدین معنی که کفی آن نباید به راحتی پیچ بخورند و گرد هستند، دلیل گردی آن کمک به راه رفتن شما است.
  • پاشنه محکم
  • آستر داخلی قابل جابجایی؛ ممکن است شما نیاز به ارتز سفارشی داشته باشید در این صورت بهتر است آستر داخلی این قابلیت را داشته باشد.
  • اشکال مختلف؛ قطعا برای رفع نیاز انواع پاها باید در عرض ها و شکل های مختلف وجود داشته باشند.

کفش طبی مناسب چه کسانی است؟

کفش های طبی

با بالارفتن سن، و شروع تحلیل بدن و شیوع بیماری ها، اغلب افراد نیاز به پوشیدن کفش های طبی پیدا می کنند. البته کفش طبی مخصوص سالمندان نیست؛ بلکه برای همه گروه سنی، حتی کفش طبی برای کودکان و همه نوع مشکلات پا، بهتر است از کفش طبی استفاده شود. کفش های طبی سفارشی کلینیک ما نیز نیاز همه نوع گروه سنی، جنسیت و شرایط و بیماری پا را برطرف می کند.

از آنجایی که ممکن است پا در صورت عدم مراقبت، دچار ضعف و یا مشکلاتی شود، کفش طبی مناسب همه ی افراد می باشد.

اگر احساس می کنید که باید از کفش طبی استفاده کنید، حتما از یک متخصص پا مشورت بگیرید. این متخصصان برای تجویز کفش طبی مناسب شرایط شما، ارزیابی کاملی از اندام های تحتانی بدن شما انجام خواهد داد، سپس مدل کفش طبی شما را تجویز می کنند و در صورت نیاز برای شما می سازند. متخصصین ما نیز خدمات مشاوره برای استفاده از کفش طبی مناسب وضعیت شما را ارائه می کنند. 

خدمات درمانی کلینیک فراز

ساخت کفش طبی در کلینیک فراز

کفش های طبی کلینیک فراز با توجه به پشتیبانی و استحکامی بی نظیری که دارند، مناسب افرادی که با مشکلاتی چون فلج مغزی، انگشت چکشی، بونیون و برخی از بیماری های پا و اختلالات مادرزادی که دسته و پنجه نرم می کنند، هستند.

همچنین افراد مبتلا به آسیب های عصبی مانند دیابت نیز می توانند از این کفش ها بهره مند شوند. همانطور که در مزایا ذکر کردیم با گردش خون بهتر می توان به کاهش درد ناشی از آسیب عصب کمک زیادی کرد و این گردش خون با جادار بودن این کفش ها امکان پذیر است.

افراد دارای آرتریت پا و مچ پا نیز می توانند با استفاده از کفش طبی مخصوص، ناراحتی های مفاصل، ناتوانی در حرکت خود را به میزان خاصی کاهش دهند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کلینیک ارتوپد فنی فراز تماس بگیرید!

کلام آخر

در آخر در نظر داشته باشید که پوشیدن کفش طبی به اندازه ای دارای مزایا است که تمامی پزشکان آن را همواره توصیه می کنند، بهترین کار این است که شما کفش مطابق با سایز و قالب پای خود سفارش دهید تا اطمینان حاصل کنید به خوبی برای شما مناسب است.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید!

الان تماس بگیر

درمان زانوی پرانتزی

درمان کف پای صاف

انواع کفی طبی

ساخت کفی طبی

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید!

الان تماس بگیر

کادر درمان مجرب کلینیک فراز

احسان غلامی ارجنکی

مدیریت کلینیک فراز

رویا سلیمانی منفرد

مسئول بخش ارتوز

مروارید علیپور

ارتوزیست و پروتزیست

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *